Andre Nyheter

Bli en Buddy

Du som tenker på elbil. Hvorfor skal du velge Buddy? Kans

Historieløse er vi ikke!

Jippi, vi er klare for Buddy nummer tre. Barnebarnet til v

Kjærligheten varer ved

Over 20 års kjærlighet til kone og Buddy. Begge forhold

Buddy for deg

Hva kan vi tilby deg? Hvordan kan du få din egen Buddy? S

Elbiler til salgs!

Her ser du hva vi løpende har til salgs av elbiler, nye o

Skandinavisk design

Inspirasjonen til Buddy er hentet fra fjord og fjell. Den

Småfisk er like bra som storfisk

Som naturelsker kan jeg ikke forestille meg å kjøre rundt i et digert beist med en unødvendig hale av forgiftende eksos. Joda, smog gjør solnedgangen fargerik. Men naturen er fin nok i seg selv, sier Hans.

Vi spurte Hans om hvordan han bruker Buddyen?

- Det er først og fremst for å kjøre rundt i byen. Muligheten for raske turer ut i møter og rundt omkring, gjør Buddyen til et fristende alternativ. Godt mulig at det går litt utover min bruk av kollektivtrafikk. På den annen side, jeg må si at jeg føler meg - og det kan jeg dessuten bevise - mindre miljøbelastende i Buddyen i en av Oslos dieselbusser.

 

Har du ingen dårlig samvittighet for å kjøre aleine rundt i Buddy?

- Vel, nå er jeg ikke alltid aleine, da. Den har plass til to til. I hvert fall god plass til én til etterhvert som barna ikke lenger er barn. At jeg veit at jeg tar et minimum av plass til å være i en "bil", hjelper også på samvittigheten. Det eneste som nager meg er at jeg burde ha sykla mer... Jo, nå skal jeg ta meg sammen!

 

Du høres ut som en skikkelig miljømann. Er det derfor du kjører Buddy?

Det er også derfor, men det må jeg si, det var aldri morsommere enn for 10-15 år siden. Den gangen det ikke var så mange elbiler. Da var det oppmerksomheten jeg fikk, som var den skikkelige tilfredsstillelsen Keweten (tidligere modell) ga meg. Mange smil og tommelen opp. Dessuten er det fantastisk artig å ha en liten elbil som smetter fram der andre står i kø med de uhåndterlige stasjonsvognene. For ikke å snakke om parkeringa. Nei, jeg må se hva jeg kan finne på med Buddyen min slik at den vekker mer oppmerksomhet igjen. Nå som vi har blitt så mange Buddyister, vil jeg ikke drukne i mengden. På den annen side, det er bedre er være småfisk i stim enn å svømme aleine rundt. Så absolutt.