Andre Nyheter

Bli en Buddy

Du som tenker på elbil. Hvorfor skal du velge Buddy? Kans

Historieløse er vi ikke!

Jippi, vi er klare for Buddy nummer tre. Barnebarnet til v

Kjærligheten varer ved

Over 20 års kjærlighet til kone og Buddy. Begge forhold

Buddy for deg

Hva kan vi tilby deg? Hvordan kan du få din egen Buddy? S

Elbiler til salgs!

Her ser du hva vi løpende har til salgs av elbiler, nye o

Skandinavisk design

Inspirasjonen til Buddy er hentet fra fjord og fjell. Den

Jeg gjør det du vil

Liten, joda det er jeg. Men anvendelig som bare det. Nesten hva du enn vil ha med. Tre i forsetet, handleposer for helgematen og stativ bak for ski og sykler. You name it! I carry it!, sier en bråkjekk Buddy og slår over på internasjonal kanal.

Kjære deg, skryter du ikke mer på deg enn du kan holde?

- Hvorfor skal jeg ikke få være tøff selv om jeg er liten? Store ord er ikke bare forbeholdt store biler. Også vi småtassene må få kline til med noen kjekkheter.

 

Hallo, stopp brautinga og bli litt seriøs?

- Serrriøs??!! Har du noen gang sett en seriøs bilreklame? Nei, skal disse gutta på Økern få solgt flere av meg i konkurranse med alle de store fantastisk flotte kjøretøyene fra de fabelaktig gigantiske profesjonelle bilprodusentene, må vi bli dristigere og tydeligere. Ingenting å skamme seg over. Mon tro om skaperne av meg av og til har tvilt på hvilken guds gave jeg er til menneskene og miljøet. La oss gi dem et spark i baken!

 

OK - skrik det ut!

- Det finnes intet, jeg sier intet, lite elektrisk kjøretøy med fire hjul som kan konkurrere med meg om å gi mest glede i byen. Jeg er kjempepraktisk å kjøre, uslåelig å parkere. Men jeg veit at følelser varmer mer enn effektivitet. Derfor smilene du får, skal du ta til deg som et personlig klapp på skulderen (og glemme at det er meg de smiler til). Dessuten, hvis du har en litt artig personlighet, slik jeg har, så er jeg kjempefornøyd med å bli dekorert. Litt misunnelig er jeg på dem som har eiere som klistrer blomster, hjerter, skyer, regnbuer, ballonger osv på Buddyene sine. Er litt kult å skille seg ut - er det ikke?

 

Se der ja, litt mer ydmyk ble du på slutten.

- Men det var siste gang.