Andre Nyheter

Bli en Buddy

Du som tenker på elbil. Hvorfor skal du velge Buddy? Kans

Historieløse er vi ikke!

Jippi, vi er klare for Buddy nummer tre. Barnebarnet til v

Kjærligheten varer ved

Over 20 års kjærlighet til kone og Buddy. Begge forhold

Buddy for deg

Hva kan vi tilby deg? Hvordan kan du få din egen Buddy? S

Elbiler til salgs!

Her ser du hva vi løpende har til salgs av elbiler, nye o

Skandinavisk design

Inspirasjonen til Buddy er hentet fra fjord og fjell. Den

Buddy for deg

Hva kan vi tilby deg? Hvordan kan du få din egen Buddy? Se prisene og les mer.

Den kan bli slik du vil ha den

Vi har aldri huffet oss over kunders ønsker. Slett ikke. Sa du farger på caliperne? Svarte felger? Skal du også ha hull i taket? Rosa rattskinn? Vimpelholdere på forskjermene? Basshøytalere i bagasjen? Blomsterkasse bakpå? Akvarium i dashbordet? OK, noen ganger kan ønskene bli i meste laget. Men vi vil gjerne ta alt på strak arm. Så langt armen rekker.

 

Litt har vi funnet på selv. For eksempel alle de folierte Buddyene med dekorasjoner. Vi glemmer heller ikke hun som ikke klarte å bestemme seg for farge. Da ble Buddyen foliert i alle regnbuens farger.

 

Vil du ha en helt vanlig Buddy, får du det. Vil du ha din egen vri, skal vi forsøke å hjelpe deg. Du kan også se på hva vi tilbyr. Tipper det er mye du får lyst på for å lage din helt personlige Buddy.

  

Anvendelig utstyr til mange formål

Myte 1 tar vi livet av med en gang: Det går ikke an å få med seg noe i et så lite kjøretøy. Hallo, for noen tiår siden kjørte familier på fire rundt i Europa, i en liten Renault 4, Citroën 2CV eller Fiat 500. Med telt, soveposer, kokeutstyr, badeballer, gummimadrasser osv. Det var tett, kunne være tøft, men også mye moro. Så skal du ikke kunne få med deg nok i en Buddy - sånn i det daglige? 

 

Vi har forsøkt å gjøre det lett for deg. I bagasjen, rett bak seteryggen, kan du sette 6-7 handleposer. Bør holde for helga. Hvis ikke hunden har tatt plassen. Da får du velge mellom handleposer eller hund i setene ved siden av deg. 

 

Skal du på ski, snowboard, sykkeltur, telttur eller fisketur, alt kan du få med deg i Buddyen. Et hengerfeste gjør underverket. Der kan du feste stativer eller bagasjebrett. Så er det tut og kjør. 

 

Mang en IKEA-ekspeditør har sett undrende på Buddyisten som får både hyller, lamper og stoler med seg. Takk og pris for flatpakkingen. Joda, Buddyen har sine begrensninger. Noen har fått erfare det. Men da tar de turen to ganger da. Så trivelig er det å kjøre elbil.

 

Priser

Enkelt og greit prissystem. Vi gir den beste prisen vi kan. Husk at vi er en småprodusent. Du må gjerne prute, men det nytter ikke på de faste pakkene. Da får du heller sjarmere oss med å ønske deg noe som vi bare får lyst til å lage - til det vi blir enig om som en hyggelig pris.

 

  • Buddy Basis - sommerhjul på felg, dieselvarmer, radio/CD-spiller, ladekabel 5 meter, NiMh-batterier med 10 års garanti, kjørelengde 6-12 mil varierende med årstid, topografi og sjåfør. 169.900 kroner.
  • Buddy Vinter - da får du i tillegg vinterhjul på felg og fjernkontroll til dieselvarmeren. 174.900 kroner.
  • Buddy Sport - vinterpakka toppes med sportsratt, hengerfeste, ski- og sykkelstativ. 179.900 kroner.

 

Inkludert i prisen er valgfri farge så lenge du velger rødt, grønt, blått, oransje, hvitt eller svart. Spesialfarger koster 6.000 kroner i tillegg. Registrerings- og leveringsomkostninger er i Oslo 3.800 kroner. Pris frakt ellers i landet avtales.

 

Forhandlere

Buddy kan du få kjøpt hos produsenten Buddy Electric på Økern i Oslo. Kontakt oss og vi henviser deg til nærmeste lokale samarbeidspartner eller ambassadør.

 

Service og reservedeler

Vi utfører service og reparasjoner på Økern i Oslo. Vi har også servicepartnere ellers i Oslo og rundt omkring i landet. Ta kontakt og vi sørger for at du får hjelp av de rette hendene. Buddy Electric har et stort reservedelslager slik at du ikke skal bekymre deg for manglende deler.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Brukte Buddyer

Selger du nytt, så har du også ofte noe brukt. Vi kan hjelpe deg med pent brukte Buddyer fra priser rundt 40.000 kroner og oppover. Alltid grundig gjennomgått av oss. Derfor gir vi bruktbilgaranti på alle Buddyer. Sjekk her

 

Et lite kjøretøy som gir deg kort vei til den store gleden.