Andre Nyheter

Bli en Buddy

Du som tenker på elbil. Hvorfor skal du velge Buddy? Kans

Historieløse er vi ikke!

Jippi, vi er klare for Buddy nummer tre. Barnebarnet til v

Kjærligheten varer ved

Over 20 års kjærlighet til kone og Buddy. Begge forhold

Buddy for deg

Hva kan vi tilby deg? Hvordan kan du få din egen Buddy? S

Elbiler til salgs!

Her ser du hva vi løpende har til salgs av elbiler, nye o

Skandinavisk design

Inspirasjonen til Buddy er hentet fra fjord og fjell. Den

Historieløse er vi ikke!

Jippi, vi er klare for Buddy nummer tre. Barnebarnet til vår førstefødte Elling. Buddyen oppfyller akkurat det vi trenger. Parkerer på tvers, plass til tre og vi kan ha gitaren i bagasjen når vi skal på sang og spell, sier Randi Kveine og Gisle Erlien.

Du verden Randi, vi forstår at vi ikke snakker med en nybegynner?

- Nei, første gangen jeg fikk lyst på elbil var for åtte år siden. Den gang var økonomi en utløsende årsak. Men som mange andre opplevde jeg at elbil etter noen hundre kilometer ikke først og fremst handler om økonomi - men lidenskap og glede. Jeg fikk så mye positiv respons på rare Elling, at det forandret meg, og jeg ble virkelig miljøbevisst. En erfaring jeg fikk lyst til å dele med andre. For hver og en av oss kan tenke miljø på vår måte.

 

Hvordan bruker dere elbilen?

- Det er på kryss og tvers i byen. Jeg jobber som frilanser og har møter overalt, så da gjelder det å være mobil med god samvittighet. Samtidig har Gisle og jeg oppdrag som underholdere. Da er det stas å komme i Buddy. 


Hvorfor ville dere ha ny elbil nå?

- Vi har vært glade i hver Buddy vi har hatt. Akkurat som barna våre. Men verden går framover - og vi må følge med. Begrensningen i kjørelengden for Buddyer med blybatterier, har innimellom vært litt strevsomt å forholde seg til når dagene ikke er forutsigbare. Derfor fant vi ut at det var nødvendig å oppgradere seg.

Ja, vi både så og prøvde andre elbiler som Citroën og Tazzari. Men da det kom til stykket, og vi fant inni oss selv hva vi verdsetter og trenger, ble det Buddy igjen. Som sagt fordi den er vidunderlig til å tverrparkere, har fått langt bedre rekkevidde, gir oss passasjerplasser nok og, dette er viktig, den rommer gitaren som Gisle bruker når vi opptrer. 

 

Så da har dere kommet til Elling 3?

- Nei, det røde vidunderet blir hetende GiRa - etter Gisle og Randi - noe som også er navnet vårt når vi lager musikk og opptrer. Men for ikke å såre vår første elbil som sikkert har et godt liv i en annen familie, må jeg be deg pent om en ting. Kan du ikke også ta med et bilde av vår første Buddykjærlighet? Den turkise sjarmklumpen jeg overtok etter Siri Kalvig. For husk, det var lille Elling som satte våre hjerter i brann. 

 

 

Selvfølgelig gjør vi som Randi ønsker. Men vi overrasker henne litt ekstra og tar med en film fra den gangen hun skulle frelse Groruddalen for elbil. Slett ikke uten resultater. Noe filmen viser. For Randi er en helt unik elbilmisjonær og har utvilsomt gjort sitt for at det er så mange Buddyer i Oslo.

 

 

Mer i denne kategorien Kjærligheten varer ved »