Andre Nyheter

Bli en Buddy

Du som tenker på elbil. Hvorfor skal du velge Buddy? Kans

Historieløse er vi ikke!

Jippi, vi er klare for Buddy nummer tre. Barnebarnet til v

Kjærligheten varer ved

Over 20 års kjærlighet til kone og Buddy. Begge forhold

Buddy for deg

Hva kan vi tilby deg? Hvordan kan du få din egen Buddy? S

Elbiler til salgs!

Her ser du hva vi løpende har til salgs av elbiler, nye o

Skandinavisk design

Inspirasjonen til Buddy er hentet fra fjord og fjell. Den

Buddy – en pionér og stayer i elbilbransjen

Buddy har en over 20 år lang og stolt historie som et særpreget, elektrisk bykjøretøy. Det startet med Kewet i Danmark, kom deretter til Norge og ble Buddy. Nå er det godt over 1.100 Buddyer på norske veier. Det har vært en humpete vei, men mye av tida har Buddy vært på offensiven. Det er vi igjen.

  

Buddy Electric AS bygger på den ressursinnsatsen og erfaringen som er høstet gjennom alle disse åra. Bak det nystartede selskapet som overtok alle rettigheter og eiendeler fra Pure Mobility AS, står det trofaste og entusiastiske elbilister, elbilutviklere og investorer. 

 

Vi skal ikke tøyse med hva Buddy er og har vært. Selv om det kommer mange nye elbiler på markedet fra de store bilprodusentene, vil vi ikke forsøke å ligne dem. Vi skal rendyrke nisjén som et unikt bykjøretøy.

 

Rett og slett være best i byen. Ingen utslipp, ta liten plass, bruke så lite energi som mulig, enkel å håndtere i tett trafikk og ikke minst lekende lett å parkere. Samt at du skiller deg ut. Ingen er tvil om at du kjører elbil. det framkaller hyggelige smil fra omgivelsene. Det er hva vi i Buddy Electric trenger i byen. Hva mer trenger du? 

 

 

Buddy Electric AS fortsetter produksjonen av Buddy på Økern i Oslo. Det blir ingen volumproduksjon, men hyggelige småserier hvor nye Buddyister kan få sette sitt særpreg på kjøretøyet. Vi vil lage noen hundre smykker med personlighet. 


Samtidig vil vi, for det tror vi er nødvendig for Buddykonseptet, søke samarbeidspartnere for en større produksjon og nye markeder. Ikke fordi vi føler markedet i Norge er lite. Bare se deg rundt i Oslo hvordan det kryr av Buddyer. så liten som den er, er det plass til mange flere. Samarbeid søker vi fordi vi ønsker å dele Buddygleden med mange andre, både her hjemme og i det større utland. Da må vi bli større – og fortsette å gjøre Buddy enda bedre.

 

Bevegelser i markedet viser at de store kjøretøyprodusentene også søker mot konsepter som oppfyller det de voksende byene trenger. Noe dagens biler overhodet ikke gjør. Det som derimot Buddy allerede er. Derfor har vi fortsatt et lite forsprang som vi skal benytte oss av.

 

 

 

Ta kontakt med oss hvis du har en Buddy. Vi hjelper deg med gode råd og service. Vil du bli en Buddyist, er du ikke mindre velkommen. Storfamilien skal vokse. Vi har både nye og brukte Buddyer. En av dem kan bli din.

 

Velkommen til oss!

 

Buddy Electric AS

Økern Torgvei 1

N-0580 Oslo

Telefon: +47 22 22 39 22

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gründer og daglig leder: Petter Skram

Org.nr: NO 996 252 116