Utskrift

Høyres gruppeleder på Lillehammer har forelsket seg i en god, gammel, grønn Kewet og viser miljøveien for andre politikere.

Det er Byavisa på Lillehammer som gir, etter hva vi skal tro den tredje elbilen i privat eie, litt ekstra oppmerksomhet.

Eivind Falk, tidligere ordførerkandidat og nå gruppeleder for Høyre, fremmet selv for flere år siden forslaget om flere ladestasjoner og gratis parkering på kommunale parkeringsplasser for elbiler i Lillehammer, uten at det har ført til en strøm av elektriske kjøretøyer. Nå eier Falk selv byens – så langt han kjenner til – tredje elbil.

Falk har i mange år vært en ivrig Landroversjåfør. Nå er det slutt på den til bybruk. Hans begeistring for hva vi nærmest må kalle en veteranelbil, er påtagelig: 

- Den er jo et objekt, et lite smykke. Bilen er så kort at det går to sånne på en vanlig biloppstillingsplass, og det er jo midt i blinken i forhold til plassutfordringene vi har i sentrum, sier Falk.

Litt lenger ned i intervjuet finner vi et utsagn vi gjenkjenner godt: 

- Det er sjelden jeg og kona krangler, men vi er mest uenige om hvem som skal få lov til å bruke elbilen for tiden, humrer Falk.

Resten av intervjuet kan du lese i Byavisa.

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.