Utskrift

VG vil at leserne skal velge den beste norske bil noensinne. 

Inspirert av at klassiske Mini ble kåret til beste britiske bil noensinne, har VG.no en uhøytidelig avstemming for å kåre den beste norske bilen gjennom tidene. Du har 4 valg: Troll, Think, Buddy og Ingen av dem. Så konkurransen er ikke så hard. Ihvertfall ikke sammenlignbar med britene som har både jaguarer og rovere. 

Artig at Buddy får være med selv om vi strengt tatt er en firehjuls motorsykkel. Men alle ser på oss som en "elbil" - også Statens vegvesen som tidligere var litt kranglete på akkurat det. I et nytt høringsnotat skriver de at Buddy i realiteten fremstår som en elbil selv om den er klassifisert som motorsykkel. Hyggelig å høre.

Det er da noen av oss som gjerne vil at det skal være Buddy som vinner, ikke sant? I alle fall må den være det mest anvendelige og artige bykjøretøyet. Med tilhengerfeste, takluke, sykkelstativ, blomsterkasse, lykkeparkering osv. 

Hm, avstemmingen går foreløpig ikke så strålende for Buddy. Egentlig ikke for noen av deltakerne. Leder gjør "Ingen av dem". Men dette kan vi snu. Ta en kjapp titt på artikkelen og slå et slag for Buddy. Da skal du se at flere får øynene opp for den smarte, lille bybilen. 

 

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.