Utskrift

VG vil at leserne skal velge den beste norske bil noensinne. 

Inspirert av at klassiske Mini ble kåret til beste britiske bil noensinne, har VG.no en uhøytidelig avstemming for å kåre den beste norske bilen gjennom tidene. Du har 4 valg: Troll, Think, Buddy og Ingen av dem. Så konkurransen er ikke så hard. Ihvertfall ikke sammenlignbar med britene som har både jaguarer og rovere. 

Artig at Buddy får være med selv om vi strengt tatt er en firehjuls motorsykkel. Men alle ser på oss som en "elbil" - også Statens vegvesen som tidligere var litt kranglete på akkurat det. I et nytt høringsnotat skriver de at Buddy i realiteten fremstår som en elbil selv om den er klassifisert som motorsykkel. Hyggelig å høre.

Det er da noen av oss som gjerne vil at det skal være Buddy som vinner, ikke sant? I alle fall må den være det mest anvendelige og artige bykjøretøyet. Med tilhengerfeste, takluke, sykkelstativ, blomsterkasse, lykkeparkering osv. 

Hm, avstemmingen går foreløpig ikke så strålende for Buddy. Egentlig ikke for noen av deltakerne. Leder gjør "Ingen av dem". Men dette kan vi snu. Ta en kjapp titt på artikkelen og slå et slag for Buddy. Da skal du se at flere får øynene opp for den smarte, lille bybilen. 

 

Andre nyheter

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte  å bruke en Buddy for å få svar på s

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.

Buddy bygges for Bellona

Se filmen som viser produksjonen av Bellonas Buddy.

Få ord beskriver Buddy godt

Disse 3 små ordene har vi alltid likt å kalle oss. Også f

God Jul!

Nå er det kun 1 dag igjen til jul og nissen har fortsatt ma

Meretes Buddy

En film fra 2006 hvor en lykkelig Buddyeier forteller histor