Utskrift

Buddy fikk en humoristisk og god presentasjon i beste sendetid på NRK. Sannelig duger bykameraten også som feriebil!

- Vi skal frem til et bilmerke på 5 bokstaver, åpner tidligere Påskenøtter-programleder Roald Øyen reportasjen med. Der han kjører i sin grønne Buddy. Men det er ikke Roald som skal på langtur. Han bruker Buddyen der den er aller best – i byen. Og forteller hvilke fordeler den gir han. Artig nok, som bildet viser, NRK anstrenger seg for å unngå for mye tekstreklame. Derfor er skiltet foran på Roalds Buddy retusjert bort. Mon tro hva som står der?

Men det var ikke Roald Øyen som skulle ut på det store eventyret til vår favorittnabo rett sør for Norge. Han var litt tvilende til den utfordringen. Derfor ble jobben gitt til den uerfarne Buddysjåføren Martin Giæver.

På forhånd planla han reiseruta for å holde seg innenfor anslått rekkevidde 6-10 mil. Trodde vi. Men så legger han inn nesten 11 mil på hjemturen til ferga! For et sjansespill. Vi får se hvordan det gikk...

Bare så det er sagt, turen så riktig trivelig ut. Ikke minst å kunne hekte på ei campingvogn for å overnatte på Kewet-træfet i Hadsund, Danmark. Der fikk han møte noen riktige entusiaster.

- Nå må vi sette opp farten på Buddypressa, humrer Petter Skram, gründer og daglig leder i Buddy Electric. - Dette innslaget var det lite å utsette på. Bare å glede seg over. Hyggelig at det ble så OK. Humor er også viktig for oss Buddyister!

Vi avslutter med Martins avslutningsord i den over 7 minutter lange reportasjen: - Det er en morsom, liten bil som jeg faktisk blei litt glad i.

Nett-TV hjelper dem som ikke satt i godstolen i rett tid. Bare sjekk den artige videoen her og fryd deg over Buddypresentasjonen.

 

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.