Utskrift

Vi har intervjuet  Tor Einar som jobber som produksjons- og serviceleder i Buddy Electric. Her har han jobbet siden oktober 2009.

Hva er dine hovedoppgaver som produksjons- og serviceleder?

- Mine hovedoppgaver i produksjonen er å sørge for at den foregår i samsvar med tidsplanen og for at kjøretøyet blir bygd i henhold til typegodkjenning. Jeg har også personalansvar for de ansatte og ansvar for produkjsonsplanlegging av for eksempel hvilke biler som skal bygges.

I serviceavdelingen er oppgavene mine å ta imot kundene og å være Buddys ansikt utad i forhold til service. Jeg har mye kontakt og veiledning av kunder. Ellers planlegger og tilrettelegger jeg dagene til mekanikerne og koordinerer delesalg til servicepartnere i Norge.

Hva er det du liker best ved å jobbe for Buddy?

 - Det er spennende å være med på å skape noe. Kjøretøyproduksjon i Norge er unikt! Det er i tillegg interessant at det er innenfor miljø. Jeg liker også kollegaene mine. Vi er en liten, men entusiastisk gjeng.

Hva kan du hjelpe kundene med?

- Jeg sørger for at de får best mulig veiledning, enten det er av meg eller en av mine dyktige kollegaer. Jeg har gode støttespillere rundt meg, slik at kundene alltid vil få svar på det de måtte lure på.

Hvordan vektlegger du service?

- Vi er et lite og entusiastisk team som strekker oss langt for at våre Buddyister skal bli fornøyde. Vi er opptatt av at avtaler og tidsfrister overholdes og vi prøver så langt det er mulig å yte det lille ekstra, enten det er en vask eller litt ekstra stell med bilen. Det vil være naturlig for kunden å velge oss fordi det er vi som produserer og sitter med deledager og mest kompetanse på Buddy.

Hva slags ekstrautstyr tilbyr du Buddy-kundene?

- Vi fokuserer på å tilpasse Buddy etter kundens ønske. Enten det er spesiallakk, foliering eller andre ønsker. Det er morsomt både for oss og kundene! Vi tilbyr også blant annet elektrisk soltak, hengerfeste, ski – og sykkelstativ. Det er få begrensninger på hva vi kan få til!

Er det noe som kjennetegner en Buddy-kunde?

- Det er vel ofte travle mennesker som setter pris på et lite og enkelt kjøretøy som rett og slett er best i byen. Med Buddy unngår de blant annet stresset ved å finne parkeringsplass i sentrum - Buddy finner alltid en liten luke. Mitt inntrykk er at det har blitt stadig flere yngre mennesker som kjører Buddy enn det var for noen få år siden.

Hvordan ser du for deg Buddy i fremtiden?

- For tiden utvikler vi nye kjøretøy som for eksempel Buddy pick-up. Og kanskje kommer det flere andre spennende godbiter fremover...

 

 

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.