Utskrift

Kjære Buddyist!                                                                                                                    

 

Rett før jul i fjor måtte Pure Mobility legge inn årene. Hvorfor det gikk galt, er en lang diskusjon. Vi tror ikke det skyldes kjøretøyet Buddy eller idéene bak det. Til det har vi for mange hengivne og entusiastiske brukere.

Viktigere er det at Buddys eksistens umiddelbart ble sikret gjennom at noen av de gamle eierne og gründerne tok fornyet grep på konseptet.

Første halvår av 2012 ble brukt til å legge brikkene på nytt. Både finansielle og menneskelige ressurser ble hentet inn og godkjenning for kjøretøy og produksjon kom i orden. Vi har også lagd en ny nettside, BuddyElectric.no, for å bli flinkere til å spre Buddyismen igjen.

Denne høsten har Buddyraketten fått ny fart. På en måte vi tror er realistisk. I lokalene på Økern er det fortsatt en småserieproduksjon av Buddy. Vi lager Buddyer med både kvalitet og sjel. Solgt direkte fra fabrikken. Ja, alle må gjerne komme og se hva vi holder på med og slå av en Buddyprat.

Samtidig arbeider vi iherdig for å sikre Buddys eksistens for framtida. Vi må få til dette sammen med andre. Samarbeid på produksjon og salg søkes for å dekke større markeder enn det norske. Interessen er påtagelig fra flere spennende selskap og investorer i ulike deler av verden.

Selvfølgelig glemmer vi ikke alle Buddyene som er på norske veier. Eller brukerne og eierne av disse. Over 1.100 som det er. Vi opprettholder et godt servicetilbud til alle Buddyeiere. Erfarne personer vil utføre vedlikehold og reparasjoner. Reservedeler har vi god tilgang på.

Svært gledelig er det at vi har sikret at 10-årsgarantien på NiMh-batterier fortsetter. Også for dem som i sin tid kjøpte en Buddy produsert av Pure Mobility. Det skal produsenten GP Batteries ha ros for. De har stor tro på batteriene deres i Buddyen. Etter erfaringene så langt forstår vi det godt.

I sommer har vi holdt på med litt hemmelighetskremmerier her på Økern. Vi har nemlig utviklet prototypen Buddy pick-up. Tilbakemeldingene har vært overveldende positive, både fra Buddyister og andre nysgjerrige. Selvfølgelig synes vi den er veldig stilig vi også.

Buddy pick-up ga oss inspirasjon til et samarbeid med Eker Design A/S. I kalenderen vår deler vi gjerne de mest spennende designene. (Ta gjerne kontakt og få tilsendt en gratis kalender fra oss). Buddy har en fleksibel plattform som gjør at mulighetene er mange.

Noen ganger ønsker enkelte å avhende Buddyen sin. Kanskje for å bytte den inn i en ny? Vi tar både imot brukte og innbytte. Noe som gjør at vi kan gi andre en rimelig inngangsbillett til å bli Buddyist.

Vi som nå er samlet i Buddy Electric, er drevet av troen på at Buddy fortsatt har en spennende framtid. Alle Buddyene og brukerne vi ser ute i trafikken, gjør oss sterke. Så med tilstrekkelige økonomiske ressurser og kunnskap, sammen med andres små og store bidrag, skal vår kjærlighet til Buddy drive dette videre fram.

Vi merker at de fleste som kjører Buddy daglig, har det som oss. Stolte av valget av et lite, elektrisk bykjøretøy og nesten avhengige av alle de praktiske fordelene det gir. Det er ikke lenger slik at elbil er elbil. Til det har variasjonen og utvalget blitt langt større enn tidligere. Heldigvis, vil vi si. For en Buddy kan ikke gjøre alt.

Buddy er for deg som vil ha mer enn en elbil. Du som vil være liten og ikke oppta mer plass enn nødvendig der det er trangt. I byene. Det er ikke uten grunn ifjor at politikerne stadfestet i lovverket friheter som nettopp fremmer de minste kjøretøyene. Derfor lykkeparkerer vi på tvers.

Det viktigste du gjør, er å bidra til at flere blir kjent med Buddy og kanskje får lyst til å kjøpe en. Du kan la andre få prøvekjøre, dele ut brosjyrer, reklamere for BuddyElectric.no, bruke sosiale medier og hva du nå finner på. Vi setter svært stor pris på alt du kan få til.

Du må gjerne ta kontakt med oss hvis du har lyst til å fortelle din personlige Buddyhistorie på den nye nettsiden vår. For oss i Buddy Electric er det viktig å vise at det er et mangfold av eiere, med mange ulike grunner til å være Buddyister. Ingen historie er lik. Og mange har lyst til å lese din og bli inspirert.

Vi håper du deler våre følelser for Buddy. Ta gjerne kontakt med oss per epost med idéer om hva du kan og har lyst til å bidra med. For du er glad i Buddy og alle de fordelene den gir deg, vil vi tro. Du tror også at verden trenger små, elektriske bykjøretøy for å skape bedre byer å leve i. Da setter vi stor pris på om du blir med på dugnaden for at Buddy skal lykkes. Buddy skal denne gang vinne fram gjennom hardt arbeid, realistiske forventninger, praktiske løsninger – og ikke minst gode følelser og samhold.

 

Vi i Buddy Electric ønsker alle Buddyister en riktig god jul og et godt nytt år!

 

     Vennlig hilsen

 

     Daglig leder

     Buddy Electric AS

 

 

 

På nett: www.BuddyElectric.no              Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                 Telefon: 22 22 39 22

 

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.