Utskrift

Å velge Buddy som kjøretøy vitner om at man nøye har tenkt gjennom bruksområder og økonomi.

 

I familien Persson valgte far, Arne, en Buddy Classic for 4-5 år siden. Hans hovedgrunner den gangen var at han passerte 3 bommer per dag, jobbet på Fornebu utenfor Oslo og kunne benytte seg av kollektivfeltet. Disse tingene gjorde at valget av elbilen Buddy ble enkelt.

 

Da han i 2011 byttet inn sin Buddy Classic i en Ny M9 med nikkelmetall-batterier, var dette et naturlig valg. Buddyens egenskaper i byen, samt fortsatt besparelser av drivstoffkostnader, bompenger og tid, gjorde at Buddy igjen ble valgt. Buddyen til Arne har tjent ham vel, og i følge ham selv er den driftsikker og har meget god rekkevidde selv vinterstid da Buddyen varmes opp innvendig av en Eberspächer kupevarmer som ikke stjeler strøm og rekkevidde fra batteriene.

 

At batteriene i Buddy har 10 års garanti som er unikt i elbilverden teller også mye for Arne.

 

Som far, så datter.

 

Når så datteren Elin Persson skulle handle bil falt valget igjen på en Buddy. Fabrikken på Økern kunne tilby Elin en helstrøken brukt Buddy M9 som var veldig pent kjørt.

 

Elin synes det er skikkelig gøy å kjøre forbi alle bensinstasjoner, og hun utrykker at hun elsker Buddy fordi den trolig er det enkleste kjøretøyet å kjøre til byen med. Man får parkert over alt der alle andre kommer til kort (eller er for lange, for å si det på en annen måte.) Tverrparkeringen er nærmest genial siden Buddyen akkurat er under 250 cm. Så kommer det i tillegg til alt man sparer i årlige driftskostnader i forhold til en fossildrevet bil da, Legger Arne og Elin til i kor før de suser av gårde i hver sin knallrøde Buddy.

 

 

 

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.