Utskrift

På Aker-Brygge har det blitt observert en Buddy med skikkelig Buddy-vett!

Tenk deg at det er en tidlig mandag morgen og at du er på vei til jobb. Du suser mot sentrum i en Buddy som har mer enn nok plass til både deg og matpakka di. Da du ankommer elbilparkeringen på Aker - Brygge ser det rimelig fullt ut. Men så, hva er det du ser? Jo, det er en Buddy som redder dagen! (eller i hvertfall gjør den et stort hakk bedre). Og nei, det er ikke de friske lilla blomstene vi tenker på. Buddy har nemlig en hyggelig beskjed på bakluken!

"Kjære Buddy-eier, det er bare å parkere bak meg! Jeg skal stå her til sent i kveld! Hilsen Buddy =)".

Tilbakemeldingen fra den lykkelige Buddyen som fikk parkere bak og puste inn duften av friske blomster gir nok mersmak! Det lå nemlig en liten lapp festet til vindusviskeren på blomster-Buddyen med teksten: "Tusen hjertelig takk, såååå snilt!!!!"

Siden Buddy er så arealeffektiv går det fint an å parkere to på en parkeringsplass, og vi ser mange tilfeller av Buddyer som avtaler dette. Snakk med andre Buddy-eiere eller heng en opp en lapp! Det kan være lurt å tilføye hvor lenge du tenker å stå parkert slik at man ikke opplever å bli innesperret.

Vi i Buddy Electric oppforder alle Buddy-eiere til å gjøre som Buddyen på Aker-Brygge. Ja, vi er små, men mellom oss buddyister så er det i hvertfall ikke mangel på samhold og kultur! Vi minner allikevel om at man aldri må parkere bak en Buddy om man ikke har fått lov først!

Det finnes vel ingen bedre følelse enn å spre litt glede i hverdagen?

Andre nyheter

Ylvis på tur med Buddy

Hva skjedde da Ylvis-gutta fikk låne en Buddy? Jo, de monte

Buddy’s første møte med Matt Damon

Slik gikk det da Buddy dro til Toronto for filminn

Buddy takes you to the future

Today's cars are yesterday's solutions for tomorrow's urban

Buddy blir filmstjerne!

  Nylig dro 10 spente Buddy's og 6 Buddy B

Hvor langt kan man reise med elbil?

FBI på NRK valgte å bruke en Buddy for å få svar på sp

Improves the environment

Studentfilm som ikke akkurat inneholder det du forventer.